Maj, 2020

This is a repeating event

5may07:00- 07:30Börja dagen med meditation @joinmyyogastudioMeditation

Läs mer

Evenemangs detaljer

Meditation är en uråldrig teknik som innebär stark koncentration kombinerad med avspänning som frigör sinnet från tankar vilket bidrar till lugn och ro, mental skärpa, kreativitet och glädje i vardagen.

Det finns många olika slags meditation och alla har samma mål, att ge sinnet frid, granska tankar och känslor och att inrikta uppmärksamheten på en enda sak. Att multitaska splittrar våra sinnen och förminskar våra förmågor.

Tisdag morgnar under maj månad kan du prova på meditation, få tips om hur du kan börja bygga en daglig rutin och hur du kan skapa utrymme  i vardagen för regelbunden meditation. I meditation aktiverar vi hjärnans trygghets/lugn & ro system för ökad tillgång till vår egen kapacitet och egna resurser.

Vi inleder stunden med förberedande yogapositioner.  Går över till andningstekniker som bidrar till att vi närmar oss koncentration och kan slutligen sitta i bekväm tystnad och meditation en liten stund.

Anmäl dig till info@joinmyyoga.se eller sms till 070-653 98 63. Jag skickar inloggnings länk till dig.

Namaste!!

60 kr pp

Vill du delta på alla yogaklasser, Yin Yoga söndagar , Hatha Yoga torsdagar , Meditation tisdagar under maj månad, 12 tillfällen betalar du 1000 kr. Mer information om de andra klasserna under joinmyyoga.se/schemat

swish 1234428322

BG 5046-9519

Tid

(Tisdag) 07:00 - 07:30

Plats

Joinmyyoga

Kolhagsvägen 24 Hjortnäs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X