Maj, 2020

16may09:00- 16:00Skogsbad & Yin Yoga i HjortnäsSkogsbad & Yoga i Hjortnäs

Läs mer

Evenemangs detaljer

En dags retreat som ger din kropp och själ återhämtning på djupet. Vi tar hjälp av naturen och våra kroppars egna förmåga att hitta in och hitta hem.

Under den här dagen erbjuds du både en guidad skogsbadsvandring, god vegetarisk lunch, Yin-Yoga med meditation samt samkväm i naturskön miljö i Hjortnäs.

Investering: 890 (inkl moms).

Under dagen finns det tillgång till te av örter från naturen i närområdet och maten vi äter försöker vi hålla så närodlat/lokalt det går.

Om Skogsbad:
En långsam vandring i skogen där du ges möjlighet att uppleva kontakten med naturen och även öppna upp för dess läkande förmågor. Genom en serie guidade inbjudningar tar vi oss in närvaro och genom det öppnas dörrarna för kommunikation med skogen, vattnet och landskapen. Vi möter inte bara skogen, utan genom naturens många speglar ser vi också oss själva.

Om Yin Yoga:
Yin Yoga är både en kraftfull och meditativ approach inom yogapraktiken. Vi håller positionerna flera minuter för att komma in i kroppens bindväv. Passiva positioner med lätt mjuk stretch där vi överlåter åt kroppen att göra jobbet i en återhämtande meditativ praktik. Stort fokus läggs på området runt höfter och nedre delen av ryggen samt inre organ och kroppen meridianer. Dessa är särskilt rika på bindväv och lagrar både fysiska och mentala spänningar. I Yin Yoga släpper vi på spänningar, ökar kroppens rörlighet under tiden vi aktiverar hjärnans lugn och ro system.

Om Karin Wells
Karin Wells är certifierad natur och skogsterapiguide genom ANTF (Association nature and forest therapy guide) Hon har en lång erfarenhet av att guida och leda människor i olika sammanhang. Hon skriver också böcker, sagoböcker och andra böcker, allt utifrån hennes kontakt med naturen.

Om Tiina
Tiina är yogalärare och har specialiserat sig på Yin Yoga parallellt med Hatha Yoga, Mindfulness & Meditation samt Andningspraktik. Yogapraktiken, workshops och föreläsningar håller jag gärna ”in my countryside yogastudio” i Hjortnäs. Jag har också en utbildning i Compassion & Självmedkänsla baserat på hjärnforskning. Compassiontemat vävs ofta in i yogapraktiken.

Hälsa och hållbart arbetsliv är temat i det egna företaget.

Om Hjortnäs!
En vacker by vid Siljans strand med vidsträckta möjligheter att vistas i skog och mark. Här kan du välja att vara sjönära eller vandra vidare längre in i fin skog. Vi Hjortnäsbrygga finner du den charmiga småbåtshamnen och sandstranden. På dansbanan, där det dansats varje onsdagkväll under julimånad i 76 år, bjuds du på sommaryoga. Yoga på morgonen och sväng dina lurviga på kvällen.
Fina platser finns utmed vandringslederna för fikastunder och picknic lunch.

Hänsyn tas till allmänna rekommendationerna angående Corona-pandemin.

Välkommen!

Anmälan till karin@throughnaturetoyou.com alt info@joinmyyoga.se

Tid

(Lördag) 09:00 - 16:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X