Maj, 2020

This is a repeating event

3may10:00- 11:00Sköna Söndag Yin Yoga OnlineYin Yoga @joinmyyogastudio

Läs mer

Evenemangs detaljer

Välkommen att joinmyyoga Online. Jag använder Zoom som du kan ladda ner utan kostnad. Du får en länk av mig som du loggar in på. Sen kan vi ha en härlig yogaklass tillsamman trots att vi befinner oss på olika platser.

Yin Yoga är en återhämtande yogaform som bearbetar kroppens bindväv för ökad rörlighet och bidrar till att släppa på gamla spänningar fysiskt och mentalt som vi inte har nytta av längre. Vi håller positionerna i flera minuter, du hittar ditt motstånd i din kropp i varje position och håller kvar kroppen där du känner att det drar och stramar utan att gå för långt i ytterlägen. Vänder din uppmärksamhet till andetaget och hjälper kroppen och sinnen att vara i stillhet och låta tankeverksamheter tystna och vila. Yin Yogan är lätt meditativ vilket bidrar till att aktivera hjärnans lugn och ro system. Välbefinnandet och välmåendet ökar.

Anmäl dig till info@joinmyyoga.se eller sms till 070-653 98 63. Jag skickar inloggnings länk till dig.

Namaste!!

120 kr  pp

Vill du delta på alla yogaklasser, Yin Yoga, Hatha Yoga torsdagar , Meditation tisdagar under maj månad, 12 tillfällen betalar du 1000 kr. Mer information om de andra klasserna under joinmyyoga.se/schemat

swish 1234428322

BG 5046-9519

 

Tid

(Söndag) 10:00 - 11:00

Plats

Joinmyyoga

Kolhagsvägen 24 Hjortnäs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X