April, 2021

This is a repeating event

4apr10:00- 11:15YinYoga @joinmyyogastudioYin Yoga @joinmyyogastudio

Läs mer

Evenemangs detaljer

Välkommen till Joinmyyoga studio. Du kan komma till min yoga studio eller delta online. Jag använder Zoom som du kan ladda ner utan kostnad. Du får en länk av mig som du loggar in på. Sen kan vi ha en härlig yogaklass tillsamman trots att vi befinner oss på olika platser.

Om du vill delta på plats är du förstås frisk och kry. Vi kan ha bra avstånd mellan våra mattor och respektera folkhälsomyndighetens rekommendationer. Några få personer kan delta på plats.

Yin Yoga är en återhämtande yogaform som bearbetar kroppens bindväv för ökad rörlighet och bidrar till att släppa på gamla spänningar fysiskt och mentalt som vi inte har nytta av längre. Vi håller positionerna i flera minuter, du hittar ditt motstånd i din kropp i varje position och håller kvar kroppen där du känner att det drar och stramar utan att gå för långt i ytterlägen. Vänder din uppmärksamhet till andetaget och hjälper kroppen och sinnen att vara i stillhet och låta tankeverksamheter tystna och vila. Yin Yogan är lätt meditativ vilket bidrar till att aktivera hjärnans lugn och ro system. Välbefinnandet och välmåendet ökar.

Anmäl dig till info@joinmyyoga.se eller sms till 070-653 98 63. så vet jag hur många som deltar fysiskt  och om du vill delta online skickar jag inloggnings länk till dig .

Namaste!!

150 kr  pp

swish 1234428322

BG 5046-9519

Tid

(Söndag) 10:00 - 11:15

Plats

Joinmyyoga

Kolhagsvägen 24 Hjortnäs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X