CERTIFIERAD YOGALÄRARE TIINA OHLSSON

Min målsättning med yoga verksamheten är en vardag med livskraft och glädje. En vardag i balans och harmoni som frigör de inneboende resurserna vi alla bär inom oss. Detta vill jag dela med mig av till individer och grupper och inspirera andra att i vår ständigt uppkopplade vardag finna stunder av lugn och ro, medveten närvaro samt god hälsa.

Yoga betyder förening, förening av kropp, sinne och andetaget. Genom att praktisera yoga stärker vi den fysiska kroppen och blir mer rörliga. Det leder också till en god kroppsuppfattning. Vi stillar sinnet, ökar vår förmåga till fokus och koncentration samt når en medveten närvaro och synliggör våra inneboende resurser. Andningsövningarna stärker andningsmekanismen som är vital för god hälsa.

Yoga och meditation är utmärkta verktyg för en livskraftig vardag.

YOGA CV

Hatha yoga Teacher training
Arrangör: YogaYama Stockholm

Pranayama & Meditation
Arrangör: YogaYama Stockholm

YinYoga Teacher training modul I,II&III
Arrangör: Ulrica Norberg, ISHTA Yoga

Compassion & Självmedkänsla
Arrangör: Christina Andersson, Gabriella Jones compassionutbildning.se
rygg_120
Ulrica_Norberg_Wordmark_20px
YogaYama
VillaLangbers
pag
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/c/6/joinmyyoga.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/sidebar.php on line 33 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/c/6/joinmyyoga.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/sidebar.php on line 62
X