YOGA FÖR FÖRETAG & ORGANISATIONER


Vi vet idag genom forskning och praktik att yoga i olika former bidrar till bättre hälsa, välmående, mental styrka och en starkare och rörligare kropp. I vår ganska stressiga vardag behövs verktyg för återhämtning. Det är egentligen inte stressen i sig som är skadlig för vår hälsa utan bristen på återhämtning. Yoga och meditation är utmärkta verktyg att använda för god balans i vardagen och en god hälsa. Yoga kan man också utöva själv i hemmet. Det enda som behövs är en yoga matta, rörliga kläder och en del kunskap samt inspiration.

Kunskapen och inspirationen kan jag bidra med. Det finns olika alternativ:

Prova på yoga -En klass som utgår från grunderna i Hatha yoga. Mjuka fysiska rörelser kombineras med andningsövningar och meditation för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande

Inspiration på en friskvårdsdag - Vi inleder med en hatha yoga klass med påföljande kort information om yogans historia och filosof. Dagen avslutas med en yin yoga klass som är återhämtande och meditativ. I yin yoga arbetar vi med kroppens bindväv, fascia och leder främst i höftparti, nedre delen av ryggen och ben.

Yoga klass en gång/vecka - under ett antal överenskomna veckor. Deltagarna får två program att sedan arbeta med i hemmet för fortsatt träning.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/c/6/joinmyyoga.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/sidebar.php on line 33 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/c/6/joinmyyoga.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/sidebar.php on line 62
X